Het onderzoek- en kweekcentrum voor reuzenpanda's in de Chinese stad Chengdu heeft een parodie op de videoclip van PSY opgenomen waarin een man verkleed als panda zich vol overgave stort op de choreografie van Gangnam Style.

Met deze video willen ze het Chengdu Pambassador programma promoten, een wedstrijd die 3 mensen toelaat om gedurende 1 jaar ambassadeur te worden van de panda's in Chengdu, en deel te nemen aan de 'Global Panda Protection Tour' in 2013.

Op 8 oktober worden de namen van de 24 halve-finalisten bekend gemaakt. Voor meer informatie over het project kan je naar de Chengdu Pambassador Facebook-pagina surfen.

Het onderzoek- en kweekcentrum voor reuzenpanda's in de Chinese stad Chengdu heeft een parodie op de videoclip van PSY opgenomen waarin een man verkleed als panda zich vol overgave stort op de choreografie van Gangnam Style. Met deze video willen ze het Chengdu Pambassador programma promoten, een wedstrijd die 3 mensen toelaat om gedurende 1 jaar ambassadeur te worden van de panda's in Chengdu, en deel te nemen aan de 'Global Panda Protection Tour' in 2013. Op 8 oktober worden de namen van de 24 halve-finalisten bekend gemaakt. Voor meer informatie over het project kan je naar de Chengdu Pambassador Facebook-pagina surfen.