De organisatoren van de slotceremonie van de Olympische Spelen hebben de manager van rockband The Who gecontacteerd met de vraag of Keith Moon kon optreden tijdens hun 'Symphony of Rock'. Een flater van jewelste, want de man stierf in 1978. Dat schrijft het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone.

Bill Curbishley antwoordde gevat op de vraag. "Ik heb gezegd dat Keith nu verblijft in het Golders Green crematorium waar hij het refrein uit de bekende The Who-single 'My Generation' ("I hope I die before I get old") in de praktijk brengt. Maar als ze een ronde tafel, wat kaarsen en enkele glazen hebben, kunnen we hem misschien contacteren."

Keith 'The Loon' Moon leidde in de jaren '70 een destructief leven. Hij stierf in 1978 op 32-jarige leeftijd door een overdosis pillen die hij had voorgeschreven gekregen voor het bestrijden van zijn alcoholverslaving. Moon wordt beschouwd als een van de meest controversiële en toch originele drummers uit de muziekgeschiedenis. (Belga/DB)

De organisatoren van de slotceremonie van de Olympische Spelen hebben de manager van rockband The Who gecontacteerd met de vraag of Keith Moon kon optreden tijdens hun 'Symphony of Rock'. Een flater van jewelste, want de man stierf in 1978. Dat schrijft het Amerikaanse muziekblad Rolling Stone. Bill Curbishley antwoordde gevat op de vraag. "Ik heb gezegd dat Keith nu verblijft in het Golders Green crematorium waar hij het refrein uit de bekende The Who-single 'My Generation' ("I hope I die before I get old") in de praktijk brengt. Maar als ze een ronde tafel, wat kaarsen en enkele glazen hebben, kunnen we hem misschien contacteren." Keith 'The Loon' Moon leidde in de jaren '70 een destructief leven. Hij stierf in 1978 op 32-jarige leeftijd door een overdosis pillen die hij had voorgeschreven gekregen voor het bestrijden van zijn alcoholverslaving. Moon wordt beschouwd als een van de meest controversiële en toch originele drummers uit de muziekgeschiedenis. (Belga/DB)