De Highway to Hell die AC/DC-fans momenteel doormaken na het nieuws dat frontman Brian Johnson doof dreigt te worden, belooft stilaan aan zijn einde te komen. Voormalig AC/DC-frontman Dave Evans heeft in een interview met The Sydney Morning Herald gezegd dat hij best wil inspringen als zanger.

'Het zou leuk zijn om een gastoptreden te doen', vertelde Evans. 'Oud-bandleden zijn allemaal deel van de groep, uit welk tijdperk ze ook komen.'

De zanger geeft aan dat hij niet verwacht zijn gehoor snel te verliezen: 'Veel mensen maken grappen over doof worden door te luide muziek. Dat is nooit een probleem geweest voor mij. Ik vond het gewoon triest nieuws over Johnson. Optredens zijn je levensbloed als zanger, ze zijn zo persoonlijk. Zonder het publiek en de adrenaline gaat het hard worden voor hem. Performances zijn de hoogtepunten in onze levens.'

Evans speelde niet lang bij de hardrockband omdat zijn stijl niet helemaal aansloot bij de groep. Hij nam in 1974 slechts één single op met de groep: Can I sit next to you girl. (JL)

De Highway to Hell die AC/DC-fans momenteel doormaken na het nieuws dat frontman Brian Johnson doof dreigt te worden, belooft stilaan aan zijn einde te komen. Voormalig AC/DC-frontman Dave Evans heeft in een interview met The Sydney Morning Herald gezegd dat hij best wil inspringen als zanger.'Het zou leuk zijn om een gastoptreden te doen', vertelde Evans. 'Oud-bandleden zijn allemaal deel van de groep, uit welk tijdperk ze ook komen.' De zanger geeft aan dat hij niet verwacht zijn gehoor snel te verliezen: 'Veel mensen maken grappen over doof worden door te luide muziek. Dat is nooit een probleem geweest voor mij. Ik vond het gewoon triest nieuws over Johnson. Optredens zijn je levensbloed als zanger, ze zijn zo persoonlijk. Zonder het publiek en de adrenaline gaat het hard worden voor hem. Performances zijn de hoogtepunten in onze levens.'Evans speelde niet lang bij de hardrockband omdat zijn stijl niet helemaal aansloot bij de groep. Hij nam in 1974 slechts één single op met de groep: Can I sit next to you girl. (JL)