2014 was het jaar van Oscar And The Wolf. Hun single 'Princes' regeerde de charts de voorbije zomer, ze stonden ook op het podium van Rock Werchter. Iets wat ze ook komende festivalzomer zullen doen. Hun debuutalbum 'Entity', het tweede best verkochte album van 2014, staat ondertussen al meer dan 40 weken in de bovenste regionen van de charts.

In maart staan de heren in de Lotto Arena, eind oktober zullen ze dat nog eens groter overdoen in het Antwerpse Sportpaleis. Het wordt een ultieme finale van hun 'Entity'-tournee, ofte 'The Ultimate Entity'. (AB)

Tickets voor dit concert zijn beschikbaar vanaf maandag 2 maart om 10u.

2014 was het jaar van Oscar And The Wolf. Hun single 'Princes' regeerde de charts de voorbije zomer, ze stonden ook op het podium van Rock Werchter. Iets wat ze ook komende festivalzomer zullen doen. Hun debuutalbum 'Entity', het tweede best verkochte album van 2014, staat ondertussen al meer dan 40 weken in de bovenste regionen van de charts.In maart staan de heren in de Lotto Arena, eind oktober zullen ze dat nog eens groter overdoen in het Antwerpse Sportpaleis. Het wordt een ultieme finale van hun 'Entity'-tournee, ofte 'The Ultimate Entity'. (AB)Tickets voor dit concert zijn beschikbaar vanaf maandag 2 maart om 10u.