De zangeres overleed op vierenzeventigjarige leeftijd op 28 januari, dezelfde dag als Paul Kanter. Marty Balin, mede-oprichter van Jefferson Airplane bevestigde het nieuws. In een statement zei hij: 'Een erg lieve dame is gestorven. Ik kan me voorstellen dat zij en Paul in de hemel ontwaakten en zeiden 'Hey, wat doe jij hier? Laat ons een band beginnen.''

Signe Toly is te horen op de debuutplaat van Jefferson Airplane, maar besloot hierna de fakkel door te geven aan Grace Slick. De reden voor haar vertrek was de geboorte van haar eerste kind. De zangeres zag het touren met een pasgeboren spruit niet zitten.

(LP)

De zangeres overleed op vierenzeventigjarige leeftijd op 28 januari, dezelfde dag als Paul Kanter. Marty Balin, mede-oprichter van Jefferson Airplane bevestigde het nieuws. In een statement zei hij: 'Een erg lieve dame is gestorven. Ik kan me voorstellen dat zij en Paul in de hemel ontwaakten en zeiden 'Hey, wat doe jij hier? Laat ons een band beginnen.'' Signe Toly is te horen op de debuutplaat van Jefferson Airplane, maar besloot hierna de fakkel door te geven aan Grace Slick. De reden voor haar vertrek was de geboorte van haar eerste kind. De zangeres zag het touren met een pasgeboren spruit niet zitten. (LP)