Dat heeft hij gezegd tijdens een interview met de Nederlandse publieke omroeporganisatie VPRO. "Ik zou willen dat er een wet kwam waarin drie dingen geregeld worden op Europees niveau.

Een curfew (avondklok, nvdr.) voor iedereen om 23 uur, niet langer en niet korter. Geluidsrestricties, zodat niet iedereen met pijn in de oren naar huis gaat. En in de derde plaats: niet langer dan drie dagen", aldus de Pinkpopbaas.

Festivals die vier dagen duren, zoals Rock Werchter, zijn dus uit ten boze voor Smeets. "Dat is voor een heleboel mensen niet goed. Voor de bezoekers niet, en voor de medewerkers is het erg ongezond. Dat kun je fysiek niet waarmaken", luidt het. "Drie dagen is genoeg." (Belga/RDM)

Dat heeft hij gezegd tijdens een interview met de Nederlandse publieke omroeporganisatie VPRO. "Ik zou willen dat er een wet kwam waarin drie dingen geregeld worden op Europees niveau.Een curfew (avondklok, nvdr.) voor iedereen om 23 uur, niet langer en niet korter. Geluidsrestricties, zodat niet iedereen met pijn in de oren naar huis gaat. En in de derde plaats: niet langer dan drie dagen", aldus de Pinkpopbaas. Festivals die vier dagen duren, zoals Rock Werchter, zijn dus uit ten boze voor Smeets. "Dat is voor een heleboel mensen niet goed. Voor de bezoekers niet, en voor de medewerkers is het erg ongezond. Dat kun je fysiek niet waarmaken", luidt het. "Drie dagen is genoeg." (Belga/RDM)