Dat heeft groepslid Brian May zondagnamiddag aangekondigd via Twitter. Hij verontschuldigt zich bij de fans en belooft dat de Britse rockgroep het indien mogelijk zal goedmaken.

"Jammer genoeg moeten we het optreden vanavond in Brussel afzeggen, Adam op doktersbevel. Verontschuldigingen voor iedereen in België - we zullen het goedmaken als we kunnen", luidt de letterlijke tweet.

Zaterdag traden Queen en Adam Lambert nog op in Frankfurt. Volgens de organisatoren hebben de artsen bij de zanger een zware bronchitis vastgesteld en hem verboden op te treden. Een vervangdatum is naar verluidt niet mogelijk. Alle tickets zullen worden terugbetaald via de verkooppunten waar ze werden aangekocht.

(BELGA)

Dat heeft groepslid Brian May zondagnamiddag aangekondigd via Twitter. Hij verontschuldigt zich bij de fans en belooft dat de Britse rockgroep het indien mogelijk zal goedmaken."Jammer genoeg moeten we het optreden vanavond in Brussel afzeggen, Adam op doktersbevel. Verontschuldigingen voor iedereen in België - we zullen het goedmaken als we kunnen", luidt de letterlijke tweet. Zaterdag traden Queen en Adam Lambert nog op in Frankfurt. Volgens de organisatoren hebben de artsen bij de zanger een zware bronchitis vastgesteld en hem verboden op te treden. Een vervangdatum is naar verluidt niet mogelijk. Alle tickets zullen worden terugbetaald via de verkooppunten waar ze werden aangekocht.(BELGA)