Het ludieke signalement verscheen op de Facebookpagina van de politie van Harlan. "De verdachte is een jonge blonde vrouw in een lange blauwe jurk, ze staat er om bekend regelmatig in zingen uit te barsten. (...) Zoals jullie kunnen merken aan de temperatuur buiten is ze erg gevaarlijk. Probeer haar niet zelf in te rekenen", luidt het.

Enkele minuten later ging de politie alweer over tot de iets ernstigere orde van de dag, met een waarschuwing voor een mogelijke nieuwe daling van de temperatuur, die op dat moment al rond de -15°C schommelde. (Belga)

Het ludieke signalement verscheen op de Facebookpagina van de politie van Harlan. "De verdachte is een jonge blonde vrouw in een lange blauwe jurk, ze staat er om bekend regelmatig in zingen uit te barsten. (...) Zoals jullie kunnen merken aan de temperatuur buiten is ze erg gevaarlijk. Probeer haar niet zelf in te rekenen", luidt het. Enkele minuten later ging de politie alweer over tot de iets ernstigere orde van de dag, met een waarschuwing voor een mogelijke nieuwe daling van de temperatuur, die op dat moment al rond de -15°C schommelde. (Belga)