In onverdachte tijden hadden wij een volledige Toots-aflevering voor u gepland als slot van onze Jazz Middelheim-retrospectieve op 4 september. Toen kwam het nieuws: Toots heeft op zijn 94e 'the A train' genomen.

Om zijn leven en zijn muziek te vieren wijden we twee volle uitzendingen de ket. Op 28 augustus krijgt u hem met de Franse pianist Martial Solal in 1993, met de gekke bende van Flat Earth Society in 2001, en met Brad Mehldau in 1997.

Drie concerten met ingetogen verfijning, gulle fun en plankgasjazz - het vat de man helemaal samen. Zondagavond tussen acht en elf.

Jazz Middelheim met Bart Cornand: deze zomer elke zondag van 20u tot 23u op Klara. Nadien te herbeluisteren op Klara.be.

In onverdachte tijden hadden wij een volledige Toots-aflevering voor u gepland als slot van onze Jazz Middelheim-retrospectieve op 4 september. Toen kwam het nieuws: Toots heeft op zijn 94e 'the A train' genomen.Om zijn leven en zijn muziek te vieren wijden we twee volle uitzendingen de ket. Op 28 augustus krijgt u hem met de Franse pianist Martial Solal in 1993, met de gekke bende van Flat Earth Society in 2001, en met Brad Mehldau in 1997.Drie concerten met ingetogen verfijning, gulle fun en plankgasjazz - het vat de man helemaal samen. Zondagavond tussen acht en elf.