De organisatie van de Lokerse Feesten heeft nieuwe namen toegevoegd aan de affiche van het tiendaagse festival. Ook The B-52'S, Primal Scream, Tinie Tempah, The Fratellis, Balthazar, Daan, SX, Trivium, Anvil, Creature with the Atom Brain, Pitbull en Red Bull Elektropedia Room komen naar Lokeren.

The B-52's, zeg maar 'the world's greatest party band', zetten in de jaren '80 met revolutionaire hits als 'Love Shack', 'Roam' en 'Rock Lobster' eigenhandig de stad Athens, Georgia, op de alternatieve muziekkaart. Ook de oude platen van de Schotse band Primal Scream staan nog steeds als een huis. Verder is het ook uitkijken naar Daan, die net een nieuw album heeft uitgebracht; SX, een van de Belgische revelaties van het jaar; Balthazar, dat een sterke live-reputatie geniet; en Creature with the Atom Brain, de sterke alternatieve rockband met Aldo Struyf (toetsenist van Millionaire).

Eerder bevestigde de organisatie al de komst van klinkende namen als Snoop Lion, Iggy & The Stooges, Motörhead, Deep Purple, Alice Cooper, Beady Eye, Damien Rice, Arno en Seasick Steve. De 39e editie van het festival vindt plaats van vrijdag 2 augustus en met zondag 11 augustus.

De voorverkoop voor 2 en 10 augustus start meteen, via lokersefeesten.be of bij Mediamarkt. Ook voor 3, 4, 5, 6, 7 en 8 augustus zijn al tickets te koop. De verkoop van combitickets start op 25 mei. Meer nieuwe namen volgen binnenkort. (DB)

De organisatie van de Lokerse Feesten heeft nieuwe namen toegevoegd aan de affiche van het tiendaagse festival. Ook The B-52'S, Primal Scream, Tinie Tempah, The Fratellis, Balthazar, Daan, SX, Trivium, Anvil, Creature with the Atom Brain, Pitbull en Red Bull Elektropedia Room komen naar Lokeren. The B-52's, zeg maar 'the world's greatest party band', zetten in de jaren '80 met revolutionaire hits als 'Love Shack', 'Roam' en 'Rock Lobster' eigenhandig de stad Athens, Georgia, op de alternatieve muziekkaart. Ook de oude platen van de Schotse band Primal Scream staan nog steeds als een huis. Verder is het ook uitkijken naar Daan, die net een nieuw album heeft uitgebracht; SX, een van de Belgische revelaties van het jaar; Balthazar, dat een sterke live-reputatie geniet; en Creature with the Atom Brain, de sterke alternatieve rockband met Aldo Struyf (toetsenist van Millionaire).Eerder bevestigde de organisatie al de komst van klinkende namen als Snoop Lion, Iggy & The Stooges, Motörhead, Deep Purple, Alice Cooper, Beady Eye, Damien Rice, Arno en Seasick Steve. De 39e editie van het festival vindt plaats van vrijdag 2 augustus en met zondag 11 augustus. De voorverkoop voor 2 en 10 augustus start meteen, via lokersefeesten.be of bij Mediamarkt. Ook voor 3, 4, 5, 6, 7 en 8 augustus zijn al tickets te koop. De verkoop van combitickets start op 25 mei. Meer nieuwe namen volgen binnenkort. (DB)