Door de slechte weersomstandigheden, zien we ons genoodzaakt om het concert van Roxy Rose uit te stellen naar woensdag 14 juli.

De hele zomer lang kunt u elke woensdag aan de voormalige rijkswachtkazerne Fritz Toussaint van Elsene terecht voor een gratis aperoconcert van een Belgische artiest, afwisselend geprogrammeerd door Knack Focus en Focus Vif.

De voorbije weken kon u al Morgan van Le 77 en De Nieuwe Lichting-winnaar The Haunted Youth aan het werk zien. Komende week schuiven onze Franstalige collega's Roxy Rose naar voren, een Brussels-Congolese die de zwoele r&b van Jhené Aiko koppelt aan een jazzy ambientgeluid. De volledige line-up van Focus Music Box wordt in de loop van de zomer bekendgemaakt.

Focus Music Box

Van 16 juni tot 15 september, elke woensdagavond (18u) op de See U-site aan de voormalige rijkswachtkazerne van Elsene (Fritz Toussaintstraat 8, 1050 Elsene). De deuren openen om 16u, de toegang is gratis. De concerten zijn zittend, dansen kan voorlopig nog niet. Respecteer de coronamaatregelen zoals aangegeven op het festivalterrein.

Knack-abonnee? Op vertoon van uw Knack Club-kaart krijgt u een gratis consumptie bij aankoop van een drankje. (Geldig tot 18u30 en voor maximum 2 personen per kaart.)

RSVP op Facebook voor de show van Roxy Rose.

See U [F]estival

De hele zomer lang biedt See U diverse activiteiten aan: openluchtcinema, rustige dj-sets, biomarkt, zomerbar... Alle info vindt u op de Facebookpagina van See U.

De hele zomer lang kunt u elke woensdag aan de voormalige rijkswachtkazerne Fritz Toussaint van Elsene terecht voor een gratis aperoconcert van een Belgische artiest, afwisselend geprogrammeerd door Knack Focus en Focus Vif. De voorbije weken kon u al Morgan van Le 77 en De Nieuwe Lichting-winnaar The Haunted Youth aan het werk zien. Komende week schuiven onze Franstalige collega's Roxy Rose naar voren, een Brussels-Congolese die de zwoele r&b van Jhené Aiko koppelt aan een jazzy ambientgeluid. De volledige line-up van Focus Music Box wordt in de loop van de zomer bekendgemaakt.