Rock Werchter is zes namen rijker, waaronder Selah Sue. Zij mag op zaterdag 27 juni het podium op.

Ook aanwezig: SBTRKT, vorig jaar nog het slachtoffer van een minimediastormpje rond Triggerfinger (omdat hun festivalpassage samenviel met de WK-match België-Argentinië, werd het concert alsnog verlaat, ten nadele van dat van de gemaskerde danceproducers).

Het Britse rockbataljon van Marmozets, de feestneuzen van Eagles of Death Metal, de Zweedse singer-songwrite Tove Lo en Kovacs uit Nederland werden ook toegevoegd aan de affiche. Die laatste naam is opmerkelijk, want de uit Eindhoven afkomstige zangeres met de rauwe vocals - voluit Sharon Kovacs - heeft voorlopig één EP op de teller. Haar debuutalbum komt pas begin april uit. (DB)

Rock Werchter is zes namen rijker, waaronder Selah Sue. Zij mag op zaterdag 27 juni het podium op. Ook aanwezig: SBTRKT, vorig jaar nog het slachtoffer van een minimediastormpje rond Triggerfinger (omdat hun festivalpassage samenviel met de WK-match België-Argentinië, werd het concert alsnog verlaat, ten nadele van dat van de gemaskerde danceproducers). Het Britse rockbataljon van Marmozets, de feestneuzen van Eagles of Death Metal, de Zweedse singer-songwrite Tove Lo en Kovacs uit Nederland werden ook toegevoegd aan de affiche. Die laatste naam is opmerkelijk, want de uit Eindhoven afkomstige zangeres met de rauwe vocals - voluit Sharon Kovacs - heeft voorlopig één EP op de teller. Haar debuutalbum komt pas begin april uit. (DB)