Johnny Marr gaat Morrissey achterna. De uitstekende gitarist verantwoordelijk voor de sprankelende melodieën van The Smiths in de jaren 80 heeft zijn zinnen gezet op een autobiografie.

Marr heeft al een uitgever gevonden, maar wanneer het boek wordt uitgebracht is niet bekend. Marr moet eerst de nodige tijd vinden om er aan te beginnen. 'En als ik begin, moet het goed en volledig zijn, dus ga ik dat niet doen als ik aan een album werk of op tournee ga', zegt hij.

Het levensverhaal van zijn oude makker Morrissey verkoopt intussen als zoete broodjes. 'Autobiography' is in Groot-Brittannië de bestverkochte biografie sinds 'Madeleine', het boek van Kate McCann over haar verdwenen dochtertje. Mozzy's werk is ook de snelstverkopende biografie van een artiest in Groot-Brittannië. 'Autobiography' ging in een week tijd bijna 35.000 keer over de toonbank, en deed zo beter dan 'Life', waarin de memoires van Rolling Stone-gitarist Keith Richards gebundeld zijn. (DB)Johnny Marr gaat Morrissey achterna. De uitstekende gitarist verantwoordelijk voor de sprankelende melodieën van The Smiths in de jaren 80 heeft zijn zinnen gezet op een autobiografie.Marr heeft al een uitgever gevonden, maar wanneer het boek wordt uitgebracht is niet bekend. Marr moet eerst de nodige tijd vinden om er aan te beginnen. 'En als ik begin, moet het goed en volledig zijn, dus ga ik dat niet doen als ik aan een album werk of op tournee ga', zegt hij.Het levensverhaal van zijn oude makker Morrissey verkoopt intussen als zoete broodjes. 'Autobiography' is in Groot-Brittannië de bestverkochte biografie sinds 'Madeleine', het boek van Kate McCann over haar verdwenen dochtertje. Mozzy's werk is ook de snelstverkopende biografie van een artiest in Groot-Brittannië. 'Autobiography' ging in een week tijd bijna 35.000 keer over de toonbank, en deed zo beter dan 'Life', waarin de memoires van Rolling Stone-gitarist Keith Richards gebundeld zijn. (DB)