We fronsten onze wenkbrauwen al toen we hoorden dat Janez Detd begin april "eenmalig" nog eens een optreden gaf in de Gentse Vooruit, nadat een fan een Facebookpagina had opgericht om dit optreden te kunnen verwezenlijken. De page vergaarde razendsnel 3000 likes en de Gentse Vooruit was op een mum van tijd uitverkocht. Een promostunt? Misschien.

Want Janez Detd prijkt nu ook op de affiche van de Lokerse Feesten. Samen met rockband Channel Zero zullen ze een exclusieve Belgische festivalshow spelen op de Grote Kaai van Lokeren.

In totaal heeft de organisatie 13 nieuwe namen toegevoegd aan de affiche. Ook Martin Solveig, Goose, Trentemøller (dj-set), Etienne de Crécy présente Superdiscount 3 live, Nouveau Riche All Stars, Leftfield, La Muerte, Milow, Yevgueni, Rae Morris en Lefto treden er aan. De Lokerse Feesten lopen van 31 juli tot 9 augustus.

We fronsten onze wenkbrauwen al toen we hoorden dat Janez Detd begin april "eenmalig" nog eens een optreden gaf in de Gentse Vooruit, nadat een fan een Facebookpagina had opgericht om dit optreden te kunnen verwezenlijken. De page vergaarde razendsnel 3000 likes en de Gentse Vooruit was op een mum van tijd uitverkocht. Een promostunt? Misschien. Want Janez Detd prijkt nu ook op de affiche van de Lokerse Feesten. Samen met rockband Channel Zero zullen ze een exclusieve Belgische festivalshow spelen op de Grote Kaai van Lokeren. In totaal heeft de organisatie 13 nieuwe namen toegevoegd aan de affiche. Ook Martin Solveig, Goose, Trentemøller (dj-set), Etienne de Crécy présente Superdiscount 3 live, Nouveau Riche All Stars, Leftfield, La Muerte, Milow, Yevgueni, Rae Morris en Lefto treden er aan. De Lokerse Feesten lopen van 31 juli tot 9 augustus.