De Engelse artiest die soul met elektronica en verschillende genres verbindt, zal op zaterdag 2 juli op het podium staan aan Tour & Taxis. Woon is bekend van singles als "Night Air", "Lady Luck" en "Shoulda". Eind vorig jaar kwam zijn recentste plaat "Making Time" uit.

Op vrijdag 1 juli zijn er met Pomrad en LTGL twee nieuwe namen die voor de nodige Belgische beats zullen zorgen. Ook nieuw op de eerste festivaldag is de Brussels-Congolese rapper G.A.N, die zijn nieuw album Texte Symbole zal voorstellen. De Zuid-Afrikaanse singer-songwriter Jeremy Loops wordt zondagavond verwacht.

Het festival kondigde reeds onder meer Selah Sue, Arno, Youssou N'Dour, De La Soul, Magic System en Oxmo Puccino aan voor de 27e editie.

Couleur Café vindt plaats van 1 tot 3 juli op de Tour & Taxissite in Brussel. (Belga)

De Engelse artiest die soul met elektronica en verschillende genres verbindt, zal op zaterdag 2 juli op het podium staan aan Tour & Taxis. Woon is bekend van singles als "Night Air", "Lady Luck" en "Shoulda". Eind vorig jaar kwam zijn recentste plaat "Making Time" uit.Op vrijdag 1 juli zijn er met Pomrad en LTGL twee nieuwe namen die voor de nodige Belgische beats zullen zorgen. Ook nieuw op de eerste festivaldag is de Brussels-Congolese rapper G.A.N, die zijn nieuw album Texte Symbole zal voorstellen. De Zuid-Afrikaanse singer-songwriter Jeremy Loops wordt zondagavond verwacht. Het festival kondigde reeds onder meer Selah Sue, Arno, Youssou N'Dour, De La Soul, Magic System en Oxmo Puccino aan voor de 27e editie. Couleur Café vindt plaats van 1 tot 3 juli op de Tour & Taxissite in Brussel. (Belga)