Polsslag is de indoor variant van het alombekende festival Pukkelpop. Organisator van beide festivals, Chokri Mahassine, laat in het Belang Van Limburg zijn licht schijnen over de zaak: ''We konden geen fatsoenlijke datum bemachtigen in de Hasseltse Grenslandhallen'.


Vorig jaar werd het indoorfestival al een sabbatjaar gegund, reden toen was de 25e verjaardag van Pukkelpop. De derde editie van Polsslag wordt dus opnieuw een jaartje uitgesteld.
Alle studenten die met herexamens kampen zullen dus hoogstwaarschijnlijk de 26e editie van het Limburgse festival aan zich moeten voorbij laten gaan. Het wordt hard blokken, de volgende examenperiode.

Pieter Devriese

Polsslag is de indoor variant van het alombekende festival Pukkelpop. Organisator van beide festivals, Chokri Mahassine, laat in het Belang Van Limburg zijn licht schijnen over de zaak: ''We konden geen fatsoenlijke datum bemachtigen in de Hasseltse Grenslandhallen'. Vorig jaar werd het indoorfestival al een sabbatjaar gegund, reden toen was de 25e verjaardag van Pukkelpop. De derde editie van Polsslag wordt dus opnieuw een jaartje uitgesteld. Alle studenten die met herexamens kampen zullen dus hoogstwaarschijnlijk de 26e editie van het Limburgse festival aan zich moeten voorbij laten gaan. Het wordt hard blokken, de volgende examenperiode. Pieter Devriese