Een tweeling uit Australië heeft op YouTube een hit te pakken met hun akoestische interpretatie van het nummer 'Gangnam Style' van Psy.

De twee zussen besloten om een akoestische versie te maken van de wereldhit 'Gangnam Style' van Psy. En dat bleek een goed idee, want intussen is het nummer op drie dagen tijd al twee miljoen keer bekeken. Daarnaast is het nummer ook verkrijgbaar via iTunes.

Het is niet de eerste keer dat het Australische duo muziekfragmenten op YouTube plaatst. In 2009 waren ze populair op YouTube met de cover van 'Officially Missing You' van Tamia. (LVR)

Een tweeling uit Australië heeft op YouTube een hit te pakken met hun akoestische interpretatie van het nummer 'Gangnam Style' van Psy. De twee zussen besloten om een akoestische versie te maken van de wereldhit 'Gangnam Style' van Psy. En dat bleek een goed idee, want intussen is het nummer op drie dagen tijd al twee miljoen keer bekeken. Daarnaast is het nummer ook verkrijgbaar via iTunes. Het is niet de eerste keer dat het Australische duo muziekfragmenten op YouTube plaatst. In 2009 waren ze populair op YouTube met de cover van 'Officially Missing You' van Tamia. (LVR)