Nadat de Spice Girls er in 2000 een punt achter zetten, bracht Posh Spice in 2001 een soloalbum uit om daarna haar eerste stappen in de modewereld te zetten. Nu blijkt dat Victoria Beckham twee jaar later nog een plaat maakte, maar die werd nooit officieel uitgebracht. Deze week is het album is online gelekt.

Come Together werd geproduceerd door Damon Dash, de voormalige manager van Jay Z en samen met Jay Z en Kareem Burke oprichter van het platenlabel Roc-A-Fella. Het hiphopalbum bevat samenwerkingen met Ol' Dirty Bastard, bekend van de nummer 1-hit Ghetto Superstar, en het rap-duo M.O.P.

De samenwerking tussen Dash en Beckham stopte toen Victoria de voormalige Spice Girls-manager Simon Fuller aannam om een marketingstrategie te ontwikkelen. Fuller wou een andere muzikale richting inslaan en Dash verdween uit beeld.

'Microfoon uit'

Onlangs gaf Beckham zelf toe dat haar microfoon werd uitgezet tijdens liveoptredens van de Spice Girls. In het boek Spice Girls Revisited (2008) gaat Dash hierop in. 'Ze was Mariah Carey niet, maar ze deed wat ze moest doen. Wat ze miste aan talent, maakte ze goed door haar inspanningen.' In 2013 maakte de voormalige Spice Girl bekend dat ze definitief stopt met zingen. (EL)

Beluister hier enkele nummers uit het album:

Nadat de Spice Girls er in 2000 een punt achter zetten, bracht Posh Spice in 2001 een soloalbum uit om daarna haar eerste stappen in de modewereld te zetten. Nu blijkt dat Victoria Beckham twee jaar later nog een plaat maakte, maar die werd nooit officieel uitgebracht. Deze week is het album is online gelekt. Come Together werd geproduceerd door Damon Dash, de voormalige manager van Jay Z en samen met Jay Z en Kareem Burke oprichter van het platenlabel Roc-A-Fella. Het hiphopalbum bevat samenwerkingen met Ol' Dirty Bastard, bekend van de nummer 1-hit Ghetto Superstar, en het rap-duo M.O.P.De samenwerking tussen Dash en Beckham stopte toen Victoria de voormalige Spice Girls-manager Simon Fuller aannam om een marketingstrategie te ontwikkelen. Fuller wou een andere muzikale richting inslaan en Dash verdween uit beeld. Onlangs gaf Beckham zelf toe dat haar microfoon werd uitgezet tijdens liveoptredens van de Spice Girls. In het boek Spice Girls Revisited (2008) gaat Dash hierop in. 'Ze was Mariah Carey niet, maar ze deed wat ze moest doen. Wat ze miste aan talent, maakte ze goed door haar inspanningen.' In 2013 maakte de voormalige Spice Girl bekend dat ze definitief stopt met zingen. (EL)Beluister hier enkele nummers uit het album: