'One Hour' van de Ep 'Mature Swingers' is a work in progress voor de band. Het nummer is al aan de derde versie toe. Tijd voor een video moeten ze gedacht hebben, en wat voor één. Deadsets' eerste video werd geregisseerd door Jonas Govaerts, de guitarist van The Hickey Underworld. Govaerts regisseerde eerder 'Rock Rally Rapport' voor Acht en 'Monster'.

We zullen niet in detail treden, u kijkt beter gewoon zelf. Let wel: padvinders, politieagenten en meisjes in jumpsuits met een bovenmaats inlevingsvermogen wenden beter hun blik af.

Pieter Claes

'One Hour' van de Ep 'Mature Swingers' is a work in progress voor de band. Het nummer is al aan de derde versie toe. Tijd voor een video moeten ze gedacht hebben, en wat voor één. Deadsets' eerste video werd geregisseerd door Jonas Govaerts, de guitarist van The Hickey Underworld. Govaerts regisseerde eerder 'Rock Rally Rapport' voor Acht en 'Monster'. We zullen niet in detail treden, u kijkt beter gewoon zelf. Let wel: padvinders, politieagenten en meisjes in jumpsuits met een bovenmaats inlevingsvermogen wenden beter hun blik af.Pieter Claes