Moeders: hou uw dochters binnen, dochters: hou het tof!

Volgens het orakel The Sun hebben de vier resterende leden van de Britse boyband One Direction besloten om uit elkaar te gaan. Voor minstens een jaar.

We weten allemaal hoe dat gaat en vooral: waar dat eindigt, maar het is begrijpelijk dat Niall, Harry, Liam en Louis de harten van hun fans liever een beetje barsten dan aan stukken meppen om er vervolgens een toiletpot mee te mozaïeken, niet waar? Een "tijdelijke" breuk dus.

In maart 2016 (niet toevallig of misschien heel toevallig een jaar na het vertrek van Zayn Malik #neverforget) zullen de bandleden elk hun eigen weg gaan.

De band zal tot dan alles in werk zetten om hun vijfde album te promoten dat later dit jaar op het publiek gelost zal worden. Er zal echter geen bijhorende tournee meer zijn.

De jongens zelf hebben nog niet gereageerd op het nieuws.

De rest van de wereld wel:

Waarheid, meid

Moeders: hou uw dochters binnen, dochters: hou het tof! Volgens het orakel The Sun hebben de vier resterende leden van de Britse boyband One Direction besloten om uit elkaar te gaan. Voor minstens een jaar. We weten allemaal hoe dat gaat en vooral: waar dat eindigt, maar het is begrijpelijk dat Niall, Harry, Liam en Louis de harten van hun fans liever een beetje barsten dan aan stukken meppen om er vervolgens een toiletpot mee te mozaïeken, niet waar? Een "tijdelijke" breuk dus.In maart 2016 (niet toevallig of misschien heel toevallig een jaar na het vertrek van Zayn Malik #neverforget) zullen de bandleden elk hun eigen weg gaan. De band zal tot dan alles in werk zetten om hun vijfde album te promoten dat later dit jaar op het publiek gelost zal worden. Er zal echter geen bijhorende tournee meer zijn. De jongens zelf hebben nog niet gereageerd op het nieuws. De rest van de wereld wel:Waarheid, meid