Damso haalde met het album Ipséité de top van de Waalse albumlijst. Hij scoorde ook vier top 10-hits die vooral in streaming heel veel succes oogsten, zoals Macarena en Mwaka Moon, de nummer 1-hit met Kalash.

Daardoor eindigen de ex-laureaten Dimitri Vegas & Like Mike en Lost Frequencies deze keer op de tweede en derde plaats. Oscar And The Wolf en Bazart vervolledigen de top 5, terwijl Here With You van Lost Frequencies & Netsky het meest gestreamde lokale nummer was.

De Brusselse rapper liep de afgelopen weken in de kijker. Damso zou aanvankelijk het WK-lied leveren, maar dat stuitte op protest van meerdere organisaties en politici, omwille van zijn expliciete en vrouwonvriendelijke teksten, waarop de Voetbalbond de samenwerking met Damso stopzette. De rapper zelf liet weten 'tevreden te zijn met de gratis reclame'.

Damso haalde met het album Ipséité de top van de Waalse albumlijst. Hij scoorde ook vier top 10-hits die vooral in streaming heel veel succes oogsten, zoals Macarena en Mwaka Moon, de nummer 1-hit met Kalash. Daardoor eindigen de ex-laureaten Dimitri Vegas & Like Mike en Lost Frequencies deze keer op de tweede en derde plaats. Oscar And The Wolf en Bazart vervolledigen de top 5, terwijl Here With You van Lost Frequencies & Netsky het meest gestreamde lokale nummer was. De Brusselse rapper liep de afgelopen weken in de kijker. Damso zou aanvankelijk het WK-lied leveren, maar dat stuitte op protest van meerdere organisaties en politici, omwille van zijn expliciete en vrouwonvriendelijke teksten, waarop de Voetbalbond de samenwerking met Damso stopzette. De rapper zelf liet weten 'tevreden te zijn met de gratis reclame'.