In het Witte Huis heeft Obama zijn dochter Malia een gelukkige verjaardag gewenst, mét Kendrick Lamar en Janelle Monáe aan zijn zijde. Malia verjaart op de Fourth of July, de dag dat de Amerikaanse onafhankelijkheid herdacht wordt. Ze werd er dit jaar 18.

Lamar en Monáe waren aanwezig voor de jaarlijkse 4 juli-barbecue die de president houdt ter ere van de Amerikaanse soldaten en hun geliefden. De artiesten zongen verscheidene van hun songs, waaronder Monáe's Electric Lady en Lamars Bitch Don't Kill My Vibe - weliswaar in een gecensureerde versie met minder scheldwoorden.

Deze BBQ was de laatste van Obama als president van Amerika. Hij treedt af op 20 januari 2017. (Koen Baudewyn)

In het Witte Huis heeft Obama zijn dochter Malia een gelukkige verjaardag gewenst, mét Kendrick Lamar en Janelle Monáe aan zijn zijde. Malia verjaart op de Fourth of July, de dag dat de Amerikaanse onafhankelijkheid herdacht wordt. Ze werd er dit jaar 18.Lamar en Monáe waren aanwezig voor de jaarlijkse 4 juli-barbecue die de president houdt ter ere van de Amerikaanse soldaten en hun geliefden. De artiesten zongen verscheidene van hun songs, waaronder Monáe's Electric Lady en Lamars Bitch Don't Kill My Vibe - weliswaar in een gecensureerde versie met minder scheldwoorden.Deze BBQ was de laatste van Obama als president van Amerika. Hij treedt af op 20 januari 2017. (Koen Baudewyn)