Herinner je je de actiefiguren van de Beastie Boys uit 'Don't Play No Game That I Can't Win' nog?

Via de website van de band kun je een limited edition set van de poppen kopen. Het pakket bevat bovendien extra jumpsuits, veiligheidsbrillen en -vesten, stevige werkschoenen, Japanse stickers en "extra hand-toebehoren". Daarnaast krijg je ook de two-disc deluxe versie van de retrospectieve collectie Beastie Boys Anthology: The Sounds of Science.

Met een kostenplaatje van 750 dollar komen de poppen niet goedkoop, maar de opbrengsten gaan integraal naar twee liefdadigheidsinstellingen die werken voor kinderen met kanker.

Meer foto's en info vind je op de Beastie Boys website.

(TS)

Herinner je je de actiefiguren van de Beastie Boys uit 'Don't Play No Game That I Can't Win' nog?Via de website van de band kun je een limited edition set van de poppen kopen. Het pakket bevat bovendien extra jumpsuits, veiligheidsbrillen en -vesten, stevige werkschoenen, Japanse stickers en "extra hand-toebehoren". Daarnaast krijg je ook de two-disc deluxe versie van de retrospectieve collectie Beastie Boys Anthology: The Sounds of Science.Met een kostenplaatje van 750 dollar komen de poppen niet goedkoop, maar de opbrengsten gaan integraal naar twee liefdadigheidsinstellingen die werken voor kinderen met kanker. Meer foto's en info vind je op de Beastie Boys website.(TS)