Fans van No Doubt zullen iets langer moeten wachten op een concert van de alternatieve popgroep, want de band heeft besloten om voorlopig al hun concertdatums uit te stellen. In een bericht op hun Facebookpagina, melden de bandleden dat ze zich willen concentreren op het maken van nieuwe muziek. Wanneer het nieuwe album zou uitkomen of hoe het zal heten is nog niet bekend.

"Terwijl we vorig jaar de wereld rondreisden, geraakte Gwen geïnspireerd om nieuwe nummers te schrijven", meldt de groep. "We hebben besloten om onze muze te volgen en ons te focussen op deze nieuwe muziek, die we niet willen tegen houden. Dus, we zullen de tour even uitstellen en proberen om iets speciaal en inspirerends te creëren."

No Doubt werd opgericht in 1986 en breidde een jaar later, na de zelfmoord van frontman John Spence, uit met zangeres Gwen Stefani. De groep brak door met hun debuutplaat 'Tragic Kingdom', dat de singles 'Don't Speak' en 'Just A Girl' bevatte. In 2004 lastte de groep een pauze in, omdat Gwen Stefani plannen had om op solotournee te gaan. Na een radiostilte van acht jaar kwam de band in 2012 terug met het album 'Push and Shove'. (XVdL)

No Doubt - Settle Down

Fans van No Doubt zullen iets langer moeten wachten op een concert van de alternatieve popgroep, want de band heeft besloten om voorlopig al hun concertdatums uit te stellen. In een bericht op hun Facebookpagina, melden de bandleden dat ze zich willen concentreren op het maken van nieuwe muziek. Wanneer het nieuwe album zou uitkomen of hoe het zal heten is nog niet bekend. "Terwijl we vorig jaar de wereld rondreisden, geraakte Gwen geïnspireerd om nieuwe nummers te schrijven", meldt de groep. "We hebben besloten om onze muze te volgen en ons te focussen op deze nieuwe muziek, die we niet willen tegen houden. Dus, we zullen de tour even uitstellen en proberen om iets speciaal en inspirerends te creëren." No Doubt werd opgericht in 1986 en breidde een jaar later, na de zelfmoord van frontman John Spence, uit met zangeres Gwen Stefani. De groep brak door met hun debuutplaat 'Tragic Kingdom', dat de singles 'Don't Speak' en 'Just A Girl' bevatte. In 2004 lastte de groep een pauze in, omdat Gwen Stefani plannen had om op solotournee te gaan. Na een radiostilte van acht jaar kwam de band in 2012 terug met het album 'Push and Shove'. (XVdL) No Doubt - Settle Down