Trent Reznor kondigt het nieuws kort en bondig aan in een tweet op zijn persoonlijke account: "New NIN coming in 2016. Other stuff, too."

Het laatste album van Nine Inch Nails 'Hesitation Marks' kwam uit in 2013, gevolgd door het boek Cargo in Blood over het artistieke werk achter het album. Er werden slechts tweeduizend exemplaren van op de markt gebracht. Regissseur Charles Leek maakte weer een korte film bij het boek.

Volgens NME is Reznor ook bezig met een ander project. Hij zou het boek en de film Fight Club als rock opera op het toneel willen brengen. Regisseur David Fincher en de auteur van het Chuck Palahniuk zouden er ook aan meewerken.(MS)

Bekijk de video Cargo in Blood

Trent Reznor kondigt het nieuws kort en bondig aan in een tweet op zijn persoonlijke account: "New NIN coming in 2016. Other stuff, too."Het laatste album van Nine Inch Nails 'Hesitation Marks' kwam uit in 2013, gevolgd door het boek Cargo in Blood over het artistieke werk achter het album. Er werden slechts tweeduizend exemplaren van op de markt gebracht. Regissseur Charles Leek maakte weer een korte film bij het boek.Volgens NME is Reznor ook bezig met een ander project. Hij zou het boek en de film Fight Club als rock opera op het toneel willen brengen. Regisseur David Fincher en de auteur van het Chuck Palahniuk zouden er ook aan meewerken.(MS)Bekijk de video Cargo in Blood