16 jaar na het verschijnen van de 'Self Destruct'-documentaire op de 'Closer'-video, heeft Nine Inch Nails de volledige film gratis op het internet gegooid. De 75 minuten durende film volgt de band tussen 1994 en 1996 mee op tournee. Naast live-, backstagebeelden en enkele +16-scènes bevat de documentaire ook exclusieve beelden van gastoptredens van David Bowie en Marilyn Manson. Bekijk de film hier onderaan.

Frontman Trent Reznor heeft de band onlangs doen herleven met een nieuwe bezetting. Reznor speelt nu naast ex-Jane's Addiction-bassist Eric Avery, King Crimson-gitarist Adrian Belew, keyboardspelers Alessandro Cortini and Josh Eustis en drummer Ilan Rubin. De band trekt in 2014 op wereldtournee en beloofde tijdens de shows twee nieuwe nummers te spelen. (XVdL)Self Destruct (1997)

16 jaar na het verschijnen van de 'Self Destruct'-documentaire op de 'Closer'-video, heeft Nine Inch Nails de volledige film gratis op het internet gegooid. De 75 minuten durende film volgt de band tussen 1994 en 1996 mee op tournee. Naast live-, backstagebeelden en enkele +16-scènes bevat de documentaire ook exclusieve beelden van gastoptredens van David Bowie en Marilyn Manson. Bekijk de film hier onderaan. Frontman Trent Reznor heeft de band onlangs doen herleven met een nieuwe bezetting. Reznor speelt nu naast ex-Jane's Addiction-bassist Eric Avery, King Crimson-gitarist Adrian Belew, keyboardspelers Alessandro Cortini and Josh Eustis en drummer Ilan Rubin. De band trekt in 2014 op wereldtournee en beloofde tijdens de shows twee nieuwe nummers te spelen. (XVdL)Self Destruct (1997)