Wat al een tijdje circuleerde - nadat bekendraakte dat hij zijn krabbel zette voor een concert in Israël - wordt nu ook officieel bevestigd door de man in kwestie: Bruce Springsteen gaat in 2012 op wereldtournee. Hij maakte het nieuws zelf bekend op zijn website. Exacte data en locaties worden binnenkort bekendgemaakt, maar verwacht wordt dat hij rond half mei, begin juni in Europa bivakkeert.

The Boss laat ook weten dat een nieuw album 'bijna klaar' is. Zijn laatste wereldtournee en album dateren allebei van 2009. (DB)

Wat al een tijdje circuleerde - nadat bekendraakte dat hij zijn krabbel zette voor een concert in Israël - wordt nu ook officieel bevestigd door de man in kwestie: Bruce Springsteen gaat in 2012 op wereldtournee. Hij maakte het nieuws zelf bekend op zijn website. Exacte data en locaties worden binnenkort bekendgemaakt, maar verwacht wordt dat hij rond half mei, begin juni in Europa bivakkeert. The Boss laat ook weten dat een nieuw album 'bijna klaar' is. Zijn laatste wereldtournee en album dateren allebei van 2009. (DB)