Mondharmonicaan Steven De Bruyn kon met zijn band voor de videoclip rekenen op Wouter Bovyn en Thomas Nolf. Bovyn viel eind vorig jaar nog in de prijzen op het Kortfilmfestival in Leuven, waar hij de juryprijs voor beste debuut in ontvangst mocht nemen voor zijn film 'Tweesprong'.

Het duo regisseurs trok met de band naar Almeria in Zuid-Spanje, en zocht daar het desolate landschap op dat het perfecte decor moest vormen voor 'Drowning Sailors'. Een droog woestijngebied dat rijkt tot aan de koelte van de Middelandse Zee. Een zinderend decor voor een zinderend zwoel nummer. (JH)

Mondharmonicaan Steven De Bruyn kon met zijn band voor de videoclip rekenen op Wouter Bovyn en Thomas Nolf. Bovyn viel eind vorig jaar nog in de prijzen op het Kortfilmfestival in Leuven, waar hij de juryprijs voor beste debuut in ontvangst mocht nemen voor zijn film 'Tweesprong'. Het duo regisseurs trok met de band naar Almeria in Zuid-Spanje, en zocht daar het desolate landschap op dat het perfecte decor moest vormen voor 'Drowning Sailors'. Een droog woestijngebied dat rijkt tot aan de koelte van de Middelandse Zee. Een zinderend decor voor een zinderend zwoel nummer. (JH)