De promo werd geregisseerd door Tabitha Denholm, die vroeger deel uit maakte van de groep Queen of Noize. Campbell-Bower en Welsch zijn samen op een schaatsbaan en naarmate de video vordert lijkt Welsch weg te smelten. Tot ze op het einde van de clip helemaal is weggesmolten en alleen troebel water overblijft.

De groep liet eerder weten dat ze een nieuw album zullen uitbrengen. Het gaat om een live versie tijdens een MTV Unplugged-event van eind 2011. Het concert bestond uit Welsch met drie groepsleden en een tienkoppig koor. De show werd toen bijgewoond door ondermeer rapper Q-tip en Kanye West.

De set van elf liedjes bevatten twee covers: een van Otis Redding's 'Try A Little Tenderness' en 'Jackson' van Jerry Leiber en Billy Edd Wheeler. Bij die tweede cover werd Welsch bijgestaan door Josh Homme, frontman van Queens of the Stone Age. Het album komt uit op 9 april. (JV)

De promo werd geregisseerd door Tabitha Denholm, die vroeger deel uit maakte van de groep Queen of Noize. Campbell-Bower en Welsch zijn samen op een schaatsbaan en naarmate de video vordert lijkt Welsch weg te smelten. Tot ze op het einde van de clip helemaal is weggesmolten en alleen troebel water overblijft. De groep liet eerder weten dat ze een nieuw album zullen uitbrengen. Het gaat om een live versie tijdens een MTV Unplugged-event van eind 2011. Het concert bestond uit Welsch met drie groepsleden en een tienkoppig koor. De show werd toen bijgewoond door ondermeer rapper Q-tip en Kanye West. De set van elf liedjes bevatten twee covers: een van Otis Redding's 'Try A Little Tenderness' en 'Jackson' van Jerry Leiber en Billy Edd Wheeler. Bij die tweede cover werd Welsch bijgestaan door Josh Homme, frontman van Queens of the Stone Age. Het album komt uit op 9 april. (JV)