The Japanese House - Teeth

Wie o wie is ze, de mysterieuze jongedame die zich verschuilt achter The Japanese House? En is ze wel een dame, want Teeth is androgyne synthpop die zich ergens tussen Junior Boys, Jai Paul en Banks vlijt.

Slime - My Company

Een aanwinst voor Weird World, het sublabel van Domino dat ook weirdo's als Jib Kidder en Peaking Lights herbergt: Slime, oftewel knoppendraaier Will Archer. Klasseer tussen How to Dress Well en Jamie xx.

Mavis Staples - I Wish I Had Answered

Er is één 75-jarige vrouw die gerust elke week haar tong in onze oren mag draaien, en ze heet Mavis Staples. Deze herwerking van een oude Staple Singers-song staat op haar nieuwe ep Your Good Fortune.

The Tallest Man on Earth - Dark Bird is Home

Bijna tijd voor het nieuwe, vierde album van Kristian Matsson, de kleine Zweed die groot is in folk en americana. Dark Bird Is Home is de teergevoelige titeltrack, maar blijf alert, en let op voor de 'aw fuck'.

FFS - Piss Off

Soort zoekt soort. De Schotse popdandy's Franz Ferdinand hebben het aangelegd met de Amerikaanse, nou ja, popdandy's van Sparks. Piss Off is dronkenmanspop met vette vegen glamrock. Of wat had u gedacht?

The Japanese House - TeethWie o wie is ze, de mysterieuze jongedame die zich verschuilt achter The Japanese House? En is ze wel een dame, want Teeth is androgyne synthpop die zich ergens tussen Junior Boys, Jai Paul en Banks vlijt. Slime - My CompanyEen aanwinst voor Weird World, het sublabel van Domino dat ook weirdo's als Jib Kidder en Peaking Lights herbergt: Slime, oftewel knoppendraaier Will Archer. Klasseer tussen How to Dress Well en Jamie xx. Mavis Staples - I Wish I Had AnsweredEr is één 75-jarige vrouw die gerust elke week haar tong in onze oren mag draaien, en ze heet Mavis Staples. Deze herwerking van een oude Staple Singers-song staat op haar nieuwe ep Your Good Fortune. The Tallest Man on Earth - Dark Bird is HomeBijna tijd voor het nieuwe, vierde album van Kristian Matsson, de kleine Zweed die groot is in folk en americana. Dark Bird Is Home is de teergevoelige titeltrack, maar blijf alert, en let op voor de 'aw fuck'.FFS - Piss OffSoort zoekt soort. De Schotse popdandy's Franz Ferdinand hebben het aangelegd met de Amerikaanse, nou ja, popdandy's van Sparks. Piss Off is dronkenmanspop met vette vegen glamrock. Of wat had u gedacht?