Adele's nieuwste clip voor 'Hello', in zwart en wit, werd op vrijdag en zaterdag elk uur gemiddeld 1 miljoen keer bekeken. Woensdag staat de teller op meer dan 106 miljoen hits. Geen enkele andere clip deed dit jaar beter, zelfs niet de trailer van de nieuwe Star Wars-film, bevestigt YouTube.

Ook de verkoop van het nummer loopt erg vlot. Volgens het Amerikaanse magazine Billboard stevent "Hello" af op het bestverkochte nummer via het internet in de Verenigde Staten. "Hello" is het eerste nummer van het album "25" dat op 20 november uitkomt.

Het vorige album van Adele, "21" was al het best verkochte deze eeuw in het Verenigd Koninkrijk. Het meest bekeken nummer ooit op YouTube blijft "Gangnam Style" van de Zuid-Koreaane PSY, met maar liefst 2,4 miljard views.

Adele's nieuwste clip voor 'Hello', in zwart en wit, werd op vrijdag en zaterdag elk uur gemiddeld 1 miljoen keer bekeken. Woensdag staat de teller op meer dan 106 miljoen hits. Geen enkele andere clip deed dit jaar beter, zelfs niet de trailer van de nieuwe Star Wars-film, bevestigt YouTube. Ook de verkoop van het nummer loopt erg vlot. Volgens het Amerikaanse magazine Billboard stevent "Hello" af op het bestverkochte nummer via het internet in de Verenigde Staten. "Hello" is het eerste nummer van het album "25" dat op 20 november uitkomt. Het vorige album van Adele, "21" was al het best verkochte deze eeuw in het Verenigd Koninkrijk. Het meest bekeken nummer ooit op YouTube blijft "Gangnam Style" van de Zuid-Koreaane PSY, met maar liefst 2,4 miljard views.