Het sprookje van Customs blijft duren. Eerst was er het plotse succes van debuutsingle 'Rex', waarna Kristof Uittebroek en zijn kompanen hun debuutalbum 'Enter The Characters' mochten opnemen. Daaruit haalden ze 'Justine' en ook die single werd prompt een radiohit. De heren van Customs kennen evengoed de leuze 'het ijzer smeden als het heet is' en lanceren hun derde single 'The Matador'.

Gluren bij de buren

Het binnenlandse succes van de band ging bij onze Noorderburen niet onopgemerkt voorbij. Customs werd opgepikt door radioster Giel Beelen en speelde ondertussen al in een volgelopen Paradiso. Ze mochten ook opdraven in 'BNN That's Live', het rockprogramma waar ondermeer Oasis en Kings of Leon hun ding al kwamen doen.

De bijhorende clip kan je hier bekijken.

Jan Walraven

Het sprookje van Customs blijft duren. Eerst was er het plotse succes van debuutsingle 'Rex', waarna Kristof Uittebroek en zijn kompanen hun debuutalbum 'Enter The Characters' mochten opnemen. Daaruit haalden ze 'Justine' en ook die single werd prompt een radiohit. De heren van Customs kennen evengoed de leuze 'het ijzer smeden als het heet is' en lanceren hun derde single 'The Matador'.Gluren bij de burenHet binnenlandse succes van de band ging bij onze Noorderburen niet onopgemerkt voorbij. Customs werd opgepikt door radioster Giel Beelen en speelde ondertussen al in een volgelopen Paradiso. Ze mochten ook opdraven in 'BNN That's Live', het rockprogramma waar ondermeer Oasis en Kings of Leon hun ding al kwamen doen. De bijhorende clip kan je hier bekijken. Jan Walraven