Fool's Day, de single die Blur exclusief voor Record Store Day opnam, is nu gratis te downloaden op de website van de band. Het is de eerste single van de groep in zeven jaar en ook meteen het eerste werk van Blur in de originele bezetting sinds 2003. Toen besloot gitarist Graham Coxon uit de band te stappen en zich toe te leggen op zijn solocarrière.

De single werd op zaterdag 17 april in een oplage van duizend exemplaren verspreid over onafhankelijke platenwinkels in de UK en veroorzaakte een ware 'collector's rush'. Ook wordt er steeds harder gespeculeerd over een nieuw album van de Londense band. Die besloot vorige zomer opnieuw samen te komen om enkele optredens te geven in het Londense Hyde Park en op Glastonbury.

Hier kan u luisteren naar Fool's Day: Freek Lauwers

Fool's Day, de single die Blur exclusief voor Record Store Day opnam, is nu gratis te downloaden op de website van de band. Het is de eerste single van de groep in zeven jaar en ook meteen het eerste werk van Blur in de originele bezetting sinds 2003. Toen besloot gitarist Graham Coxon uit de band te stappen en zich toe te leggen op zijn solocarrière. De single werd op zaterdag 17 april in een oplage van duizend exemplaren verspreid over onafhankelijke platenwinkels in de UK en veroorzaakte een ware 'collector's rush'. Ook wordt er steeds harder gespeculeerd over een nieuw album van de Londense band. Die besloot vorige zomer opnieuw samen te komen om enkele optredens te geven in het Londense Hyde Park en op Glastonbury. Hier kan u luisteren naar Fool's Day: Freek Lauwers