De opvolger van 'Invaders Must Die', de laatste langspeler van The Prodigy, heeft vooralsnog geen titel. Wel lichtte toetsenist en songwriter Liam Howlett aan muziekblad Q al een tipje van de sluier op. 'Beyond The Death Ray', 'Nasty Nasty', 'Get Your Fight On', 'Wall Of Death' en 'Rottweiler' zijn enkele tracktitels die de Brit al wist prijs te geven.

Ook is Howlett kritisch over de algemene tendens in de DJ-wereld: "Alle genres binnen de dancemuziek baseren zich tegenwoordig op een formule. Dit album volledig organisch tot stand gekomen. Het is een brok pure en agressieve energie."

Eerder dit jaar liet Howlett al weten dat het vooralsnog naamloze album bruter zou klinken dan hun vorig materiaal. (JC)

De opvolger van 'Invaders Must Die', de laatste langspeler van The Prodigy, heeft vooralsnog geen titel. Wel lichtte toetsenist en songwriter Liam Howlett aan muziekblad Q al een tipje van de sluier op. 'Beyond The Death Ray', 'Nasty Nasty', 'Get Your Fight On', 'Wall Of Death' en 'Rottweiler' zijn enkele tracktitels die de Brit al wist prijs te geven. Ook is Howlett kritisch over de algemene tendens in de DJ-wereld: "Alle genres binnen de dancemuziek baseren zich tegenwoordig op een formule. Dit album volledig organisch tot stand gekomen. Het is een brok pure en agressieve energie."Eerder dit jaar liet Howlett al weten dat het vooralsnog naamloze album bruter zou klinken dan hun vorig materiaal. (JC)