De Belgische band Balthazar en de Amerikaanse groep Beach House brachten beiden een nieuw album uit eind vorig jaar. Ze zullen onder meer hun nieuwe nummers voorstellen op het Cactusfestival in Brugge op zondag 14 juli.

Op dezelfde dag treedt ook The Tallest Man On Earth op, het pseudoniem van de Zweedse singer-songwriter Kristian Matsson. De andere namen die al bekend zijn voor het Cactusfestival zijn Bonnie Rait, Michael Kiwanuka, dEUS en Calexico.

Het Cactusfestival loopt van 12 tot 14 juli. De voorverkoop voor het festival is al begonnen. (RDM)

De Belgische band Balthazar en de Amerikaanse groep Beach House brachten beiden een nieuw album uit eind vorig jaar. Ze zullen onder meer hun nieuwe nummers voorstellen op het Cactusfestival in Brugge op zondag 14 juli. Op dezelfde dag treedt ook The Tallest Man On Earth op, het pseudoniem van de Zweedse singer-songwriter Kristian Matsson. De andere namen die al bekend zijn voor het Cactusfestival zijn Bonnie Rait, Michael Kiwanuka, dEUS en Calexico. Het Cactusfestival loopt van 12 tot 14 juli. De voorverkoop voor het festival is al begonnen. (RDM)