Twee keer Dranouternieuws.

1. Voor het festival van start gaan pakt de organisatie nog uit met enkele nieuwe namen. Op de openingsdag (donderdag) zal Expatriate het startschot mogen geven. Diezelfde dag geeft Gorki hun énige concert in 2010 en wordt het feest afgesloten met Absynthe Minded en James Walsh (Starsailor). Ook bij de reeds bestaande line-up van de volgende festivaldagen worden nog artiesten gevoegd: Fillia, Tsiganisation Project en DJ Green.2. Als low-impact festival trekt Dranouter de kaart van het duurzaam organiseren. Steven Vromman werd zo eco-adviseur van het festival. Eerste stap in de goede richting is de overschakeling naar composteerbare voedingverpakkingen op het terrein.

U kunt zelf ook meedoen door zoveel mogelijk te vrijen. Maar dan enkel en alleen met eco-condooms, die gratis uitgedeeld zullen worden. 's Werelds eerste klimaatneutrale rubbertje maakt zijn intrede, zorg dat je erbij bent!

Elisah Vandaele

Twee keer Dranouternieuws. 1. Voor het festival van start gaan pakt de organisatie nog uit met enkele nieuwe namen. Op de openingsdag (donderdag) zal Expatriate het startschot mogen geven. Diezelfde dag geeft Gorki hun énige concert in 2010 en wordt het feest afgesloten met Absynthe Minded en James Walsh (Starsailor). Ook bij de reeds bestaande line-up van de volgende festivaldagen worden nog artiesten gevoegd: Fillia, Tsiganisation Project en DJ Green.2. Als low-impact festival trekt Dranouter de kaart van het duurzaam organiseren. Steven Vromman werd zo eco-adviseur van het festival. Eerste stap in de goede richting is de overschakeling naar composteerbare voedingverpakkingen op het terrein. U kunt zelf ook meedoen door zoveel mogelijk te vrijen. Maar dan enkel en alleen met eco-condooms, die gratis uitgedeeld zullen worden. 's Werelds eerste klimaatneutrale rubbertje maakt zijn intrede, zorg dat je erbij bent!Elisah Vandaele