Eind mei duikt Dez Mona de studio in met producer Jo Francken, die ook al samenwerkte met Admiral Freebee, Milow, DAAU, Monza, An Pierlé en Triggerfinger. Het nieuwe - voorlopig nog titelloze - album zal anders worden dan de theatrale voorganger Sága. Frateur wil gaan voor "sexy, gebalde songs voor de dansvloer en de haard over de consumptie en verwachting van liefde versus het verlangen naar perfectie en stilte."

Wie de songs live wil ontdekken, kan deze zomer al terecht op Theater Aan Zee (27 juli). Voor de officiële voorstelling is het nog wachten tot december, wanneer de groep in de AB BOX speelt. (MVG)

Eind mei duikt Dez Mona de studio in met producer Jo Francken, die ook al samenwerkte met Admiral Freebee, Milow, DAAU, Monza, An Pierlé en Triggerfinger. Het nieuwe - voorlopig nog titelloze - album zal anders worden dan de theatrale voorganger Sága. Frateur wil gaan voor "sexy, gebalde songs voor de dansvloer en de haard over de consumptie en verwachting van liefde versus het verlangen naar perfectie en stilte." Wie de songs live wil ontdekken, kan deze zomer al terecht op Theater Aan Zee (27 juli). Voor de officiële voorstelling is het nog wachten tot december, wanneer de groep in de AB BOX speelt. (MVG)