Waiting for Love, dat zal verschijnen op Avicii's nieuwste album Stories, toont ons een ruimte met verschillende deuren waar figuren doorheen dansen. De cadrage is zodanig dat je nooit de volledige scene in één oogopslag kan waarnemen en er altijd iets net buiten beeld gebeurt. Kijkers kunnen hun focuspunt verleggen via de trackpad op het scherm, een beetje zoals in Google Maps.

Toch voelt 'Waiting For Love' vooral als teaser voor Youtube's nieuwe service dan als warmmaker voor Avicii's verse album. De Zweedse housesensatie staat op vrijdag 24 juli op het hoofdpodium van Tomorrowland.

Waiting for Love, dat zal verschijnen op Avicii's nieuwste album Stories, toont ons een ruimte met verschillende deuren waar figuren doorheen dansen. De cadrage is zodanig dat je nooit de volledige scene in één oogopslag kan waarnemen en er altijd iets net buiten beeld gebeurt. Kijkers kunnen hun focuspunt verleggen via de trackpad op het scherm, een beetje zoals in Google Maps.Toch voelt 'Waiting For Love' vooral als teaser voor Youtube's nieuwe service dan als warmmaker voor Avicii's verse album. De Zweedse housesensatie staat op vrijdag 24 juli op het hoofdpodium van Tomorrowland.