Drie jaar na hun vorige full-album We Are The Night komt de Britse danceformatie nu met Further. De plaat zal uit acht songs bestaan, die elk een eigen videoclip krijgen. Ed Simmons en Tom Rowlands zochten daarvoor opnieuw het regisseursduo Marcus Lyall en Adam Smith aan. Die twee laatste werken al samen met de band sinds 1994, toen het debuut van Chemical Brothers verscheen.

Vanaf 7 juni ligt de plaat in de winkelrekken. De videoclips zullen in eerste instantie te koop zijn via iTunes. Later komt er ook een special edition van het album met een bijhorende dvd waarop de acht clips zullen staan.

De chemische broers presenteren hun nieuwe werk aan het grote publiek in het Londense Roundhouse van 20 tot 23 mei. Of ze deze zomer ook op een Belgisch festival te bewonderen zullen zijn, is nog onduidelijk.

Een live voorsmaakje van hoe Further zal klinken:

Freek Lauwers

Drie jaar na hun vorige full-album We Are The Night komt de Britse danceformatie nu met Further. De plaat zal uit acht songs bestaan, die elk een eigen videoclip krijgen. Ed Simmons en Tom Rowlands zochten daarvoor opnieuw het regisseursduo Marcus Lyall en Adam Smith aan. Die twee laatste werken al samen met de band sinds 1994, toen het debuut van Chemical Brothers verscheen. Vanaf 7 juni ligt de plaat in de winkelrekken. De videoclips zullen in eerste instantie te koop zijn via iTunes. Later komt er ook een special edition van het album met een bijhorende dvd waarop de acht clips zullen staan. De chemische broers presenteren hun nieuwe werk aan het grote publiek in het Londense Roundhouse van 20 tot 23 mei. Of ze deze zomer ook op een Belgisch festival te bewonderen zullen zijn, is nog onduidelijk. Een live voorsmaakje van hoe Further zal klinken:Freek Lauwers