'Four' is het vierde studioalbum van de Britse indieband. De opvolger van 'Intimacy' is het eerste album van Bloc Party bij platenlabel Frenchkiss Records.

Het is vier jaar geleden dat Bloc Party een album uitbracht. Vorig jaar ging het gerucht de ronde dat zanger Kele Okereke uit de groep was gezet door de overige bandleden. Uiteindelijk bleek het om een uit de hand gelopen grap te gaan.

Bloc Party heeft ook een teaser voor het nieuwe album op de wereld losgelaten. In het filmpje van ruim drie minuten zijn enkele fragmenten te horen uit 'Four'.

Het nieuwe album van Bloc Party ligt op 20 augustus in de rekken. Vier dagen eerder speelt de band op Pukkelpop. (BW)

'Four' is het vierde studioalbum van de Britse indieband. De opvolger van 'Intimacy' is het eerste album van Bloc Party bij platenlabel Frenchkiss Records. Het is vier jaar geleden dat Bloc Party een album uitbracht. Vorig jaar ging het gerucht de ronde dat zanger Kele Okereke uit de groep was gezet door de overige bandleden. Uiteindelijk bleek het om een uit de hand gelopen grap te gaan. Bloc Party heeft ook een teaser voor het nieuwe album op de wereld losgelaten. In het filmpje van ruim drie minuten zijn enkele fragmenten te horen uit 'Four'. Het nieuwe album van Bloc Party ligt op 20 augustus in de rekken. Vier dagen eerder speelt de band op Pukkelpop. (BW)