Het nieuwe album "25" van de Britse zangeres Adele zal vandaag/vrijdag niet beschikbaar zijn via streaming. Dat berichten verschillende media en wordt door marktleider Spotify bevestigd.

Ook in het verleden lagen succesrijke artiesten zoals Taylor Swift al overhoop met streamingbedrijven. Klanten kunnen er tegen een vaste prijs ongelimiteerd muziek via het internet beluisteren. Adele's management en haar platenbedrijf wilden nog geen commentaar kwijt.

Het album "25" wordt beschouwd als dé lancering van het jaar. Er wordt verwacht dat het het bestverkochte album van het jaar en mogelijk van het decennium wordt. Het is het eerste album van Adele in vijf jaar. Spotify hoopt dat "25" later alsnog beschikbaar komt voor streaming. (Belga)

Het nieuwe album "25" van de Britse zangeres Adele zal vandaag/vrijdag niet beschikbaar zijn via streaming. Dat berichten verschillende media en wordt door marktleider Spotify bevestigd. Ook in het verleden lagen succesrijke artiesten zoals Taylor Swift al overhoop met streamingbedrijven. Klanten kunnen er tegen een vaste prijs ongelimiteerd muziek via het internet beluisteren. Adele's management en haar platenbedrijf wilden nog geen commentaar kwijt. Het album "25" wordt beschouwd als dé lancering van het jaar. Er wordt verwacht dat het het bestverkochte album van het jaar en mogelijk van het decennium wordt. Het is het eerste album van Adele in vijf jaar. Spotify hoopt dat "25" later alsnog beschikbaar komt voor streaming. (Belga)