Op die compilatie, getiteld "Nothing has changed", zal één nieuw nummer staan: "Sue (or in Season of Crime)", een acht minuten durend lied gemaakt met zijn vaste producent Tony Visconti. Het nummer komt ook op single uit.

Op de "nieuwe "cd prijkt ook het nummer "Let me sleep beside you" uit Bowies beginjaren, maar dan in de versie die Bowie in 2000-2001 inzong voor het onuitgegeven album "Toy".

De lancering van het album valt samen met de première in de VS van de film "David Bowie is", geïnspireerd op de tentonstelling met dezelfde naam gewijd aan het androgyne rockfenomeen.

(Belga/MS)

Op die compilatie, getiteld "Nothing has changed", zal één nieuw nummer staan: "Sue (or in Season of Crime)", een acht minuten durend lied gemaakt met zijn vaste producent Tony Visconti. Het nummer komt ook op single uit. Op de "nieuwe "cd prijkt ook het nummer "Let me sleep beside you" uit Bowies beginjaren, maar dan in de versie die Bowie in 2000-2001 inzong voor het onuitgegeven album "Toy". De lancering van het album valt samen met de première in de VS van de film "David Bowie is", geïnspireerd op de tentonstelling met dezelfde naam gewijd aan het androgyne rockfenomeen.(Belga/MS)