Er is nieuw live videomateriaal van de legendarische punkband The Sex Pistols opgedoken. In het filmpje uit 1977 brengen Johnny Rotten & co het nummer 'Holidays in the Sun'. Het materiaal werd opgenomen in de Engelse stad Penzance, in september 1977. Het nummer was destijds de vierde single, uit hun eerste en enige studioalbum 'Never Mind The Bollocks', die werd uitgebracht.

'Holidays In The Sun' is ook te horen in de fonkelnieuwe superdeluxe boxset van 'Never Mind The Bollocks', dat binnenkort in de winkelrekken ligt naar aanleiding van de 35ste verjaardag van het cultalbum. Het collector's item is naast muziekmateriaal ook uitgerust met video's, interviews, foto's en replica memorabilia. (DB)

Er is nieuw live videomateriaal van de legendarische punkband The Sex Pistols opgedoken. In het filmpje uit 1977 brengen Johnny Rotten & co het nummer 'Holidays in the Sun'. Het materiaal werd opgenomen in de Engelse stad Penzance, in september 1977. Het nummer was destijds de vierde single, uit hun eerste en enige studioalbum 'Never Mind The Bollocks', die werd uitgebracht.'Holidays In The Sun' is ook te horen in de fonkelnieuwe superdeluxe boxset van 'Never Mind The Bollocks', dat binnenkort in de winkelrekken ligt naar aanleiding van de 35ste verjaardag van het cultalbum. Het collector's item is naast muziekmateriaal ook uitgerust met video's, interviews, foto's en replica memorabilia. (DB)