Benieuwd hoeveel muziekmagazines maandag zullen uitpakken met de kop "Sexy Back". Die dag wordt immers bekendgemaakt wat Justin Timberlake bedoelt met het mysterieuze, introspectieve filmpje waarmee hij momenteel zijn website opent. Al lijkt het ons overduidelijk: een nieuwe single met bijhorend album!

Het is al zes jaar geleden dat hij zijn laatste plaat FutureSex/LoveSounds op ons losliet en al helemaal voltooid verleden tijd dat ie nog het mooie weer maakte bij boyband N'Sync.

Nee, Timberlake zei de muziekwereld niet helemaal Bye Bye Bye en bracht nog songs uit met onder meer Ciara, Madonna, Esmée Denters, T.I. en The Lonely Island maar echt solovoer bracht de blonde krullenbol niet meer op de tafel. Hij scheen zich vooral te willen concentreren op zijn acteercarrière, maar heeft nu blijkbaar het zangvirus weer te pakken.

Op de countdownwebsite van Timberlake is een filmpje te zien waarin hij een monoloog afsteekt over hoeveel moeite en geduld muziek creëren van iemand vergt. Hij besluit het filmpje met een veelbetekenende "I'm Ready!" waarop er een aftelklok in beeld springt. Waarvoor Timberlake precies klaar is zal hij vermoedelijk bekend maken over drie dagen, tien uur, twaalf minuten en zesendertig, vijfendertig, vierendertig, drieëndertig,... (KS)

Benieuwd hoeveel muziekmagazines maandag zullen uitpakken met de kop "Sexy Back". Die dag wordt immers bekendgemaakt wat Justin Timberlake bedoelt met het mysterieuze, introspectieve filmpje waarmee hij momenteel zijn website opent. Al lijkt het ons overduidelijk: een nieuwe single met bijhorend album! Het is al zes jaar geleden dat hij zijn laatste plaat FutureSex/LoveSounds op ons losliet en al helemaal voltooid verleden tijd dat ie nog het mooie weer maakte bij boyband N'Sync. Nee, Timberlake zei de muziekwereld niet helemaal Bye Bye Bye en bracht nog songs uit met onder meer Ciara, Madonna, Esmée Denters, T.I. en The Lonely Island maar echt solovoer bracht de blonde krullenbol niet meer op de tafel. Hij scheen zich vooral te willen concentreren op zijn acteercarrière, maar heeft nu blijkbaar het zangvirus weer te pakken. Op de countdownwebsite van Timberlake is een filmpje te zien waarin hij een monoloog afsteekt over hoeveel moeite en geduld muziek creëren van iemand vergt. Hij besluit het filmpje met een veelbetekenende "I'm Ready!" waarop er een aftelklok in beeld springt. Waarvoor Timberlake precies klaar is zal hij vermoedelijk bekend maken over drie dagen, tien uur, twaalf minuten en zesendertig, vijfendertig, vierendertig, drieëndertig,... (KS)