Als we Ghostface Killah mogen geloven, dan is de kans reëel dat hij binnenkort opnieuw met RZA, GZA, Method Man, Inspectah Deck, U-God, Raekwon The Chef en Masta Killa op één album te horen is. Ghostface zou al een tijdje geleden in de studio gedoken zijn voor de opnames van nieuw materiaal voor het legendarische rapperscollectief uit Staten Island. Het album kan er al in november 2013 komen. Dat zei hij in een interview met de Amerikaanse muziekzender MTV.

Van alle hiphopgroepen tijdens de hoogdagen in de jaren '90 was Wu-Tang Clan qua muzikaliteit een van de rijkste. Ze jonglerend met traditionele instrumenten en samples, en speelden op de turfpot van 40 jaar soul dat het een lieve lust was.

In 2013 is het exact 20 jaar geleden dat hun cultplaat 'Enter the Wu-Tang (36 Chambers)' daglicht zag. Het collectief had toen nog de beruchte Ol 'Dirty Bastard in haar rangen. ODB overleed in 2004 aan een harthartaanval, na de combinatie van cocaïne en Tramadol. (DB)

Als we Ghostface Killah mogen geloven, dan is de kans reëel dat hij binnenkort opnieuw met RZA, GZA, Method Man, Inspectah Deck, U-God, Raekwon The Chef en Masta Killa op één album te horen is. Ghostface zou al een tijdje geleden in de studio gedoken zijn voor de opnames van nieuw materiaal voor het legendarische rapperscollectief uit Staten Island. Het album kan er al in november 2013 komen. Dat zei hij in een interview met de Amerikaanse muziekzender MTV. Van alle hiphopgroepen tijdens de hoogdagen in de jaren '90 was Wu-Tang Clan qua muzikaliteit een van de rijkste. Ze jonglerend met traditionele instrumenten en samples, en speelden op de turfpot van 40 jaar soul dat het een lieve lust was.In 2013 is het exact 20 jaar geleden dat hun cultplaat 'Enter the Wu-Tang (36 Chambers)' daglicht zag. Het collectief had toen nog de beruchte Ol 'Dirty Bastard in haar rangen. ODB overleed in 2004 aan een harthartaanval, na de combinatie van cocaïne en Tramadol. (DB)