In de herfst van vorig jaar leverde Leonard Cohen nog het succesvolle album "Popular Problems" af, en hij pakt alweer met een opus uit: "Can't Forget: A Souvenir of the Grand Tour". De CD bevat naar de aloude Cohen-traditie acht opnames uit de recente Old Ideas World Tour, en twee nieuwe nummers: "Never Gave Nobody Trouble" en "Got A Little Secret".

Onder de tien nummers zijn er ook twee covers, die Cohen nooit tevoren heeft opgenomen: "La Manic" van Georges Dor en "Choices" van George Jones. (BELGA)

In de herfst van vorig jaar leverde Leonard Cohen nog het succesvolle album "Popular Problems" af, en hij pakt alweer met een opus uit: "Can't Forget: A Souvenir of the Grand Tour". De CD bevat naar de aloude Cohen-traditie acht opnames uit de recente Old Ideas World Tour, en twee nieuwe nummers: "Never Gave Nobody Trouble" en "Got A Little Secret".Onder de tien nummers zijn er ook twee covers, die Cohen nooit tevoren heeft opgenomen: "La Manic" van Georges Dor en "Choices" van George Jones. (BELGA)