'The Next Day' was de eerste plaat sinds 2003 van de hand van David Bowie en wordt naar alle waarschijnlijkheid binnenkort al opgevolgd met een nieuw album. Althans, dat beweert producer Tony Visconti in een interview met CNN.

Dit nieuws volgt nadat bekend raakte dat David Bowie twee nieuwe nummers zal toevoegen aan een compilatiecd die in november in de rekken ligt. 'Sue (Or in a Season of Crime)' en 'Tis a Pity She's a Whore' worden toegevoegd aan de box die zijn een overzicht van zijn carrière geeft.

Volgens Visconti verzeilde Bowie na 'The Next Day' in een creatieve flow en mogen we ons snel aan nieuw werk verwachten. (LP)

'The Next Day' was de eerste plaat sinds 2003 van de hand van David Bowie en wordt naar alle waarschijnlijkheid binnenkort al opgevolgd met een nieuw album. Althans, dat beweert producer Tony Visconti in een interview met CNN. Dit nieuws volgt nadat bekend raakte dat David Bowie twee nieuwe nummers zal toevoegen aan een compilatiecd die in november in de rekken ligt. 'Sue (Or in a Season of Crime)' en 'Tis a Pity She's a Whore' worden toegevoegd aan de box die zijn een overzicht van zijn carrière geeft. Volgens Visconti verzeilde Bowie na 'The Next Day' in een creatieve flow en mogen we ons snel aan nieuw werk verwachten. (LP)