'Blues Funeral' is de opvolger van 'Bubblegum' uit 2004. Onder meer Greg Dulli (The Twilight Singers) en Josh Homme (Queens Of The Stone Age) spelen mee op het album. Begin maart komt Lanegan naar Trix in Antwerpen.

Hij staat bekend vanwege zijn zware stemgeluid en brede muzikale smaak. Zo bracht hij grunge met Screaming Trees en crooner-noir samen met Isobel Campbell. Sinds zijn laatste soloplaat 'Bubblegum' zong Lanegan veel op albums van andere artiesten.

Vooral zijn tijdelijke verschijning bij Queens of The Stone Age wordt erg gesmaakt. De samenwerking met QOTSA frontman Josh Homme bleek vruchtbaar. Op 'Bubblegum' was zijn invloed zowel op de productie als op de songs duidelijk hoorbaar.

'Blues Funeral' brengt Lanegan opnieuw naar Europa. Op vrijdag twee maart staat hij in Trix. Tickets voor dat concert kunnen hier gekocht worden.

'Blues Funeral' is de opvolger van 'Bubblegum' uit 2004. Onder meer Greg Dulli (The Twilight Singers) en Josh Homme (Queens Of The Stone Age) spelen mee op het album. Begin maart komt Lanegan naar Trix in Antwerpen. Hij staat bekend vanwege zijn zware stemgeluid en brede muzikale smaak. Zo bracht hij grunge met Screaming Trees en crooner-noir samen met Isobel Campbell. Sinds zijn laatste soloplaat 'Bubblegum' zong Lanegan veel op albums van andere artiesten. Vooral zijn tijdelijke verschijning bij Queens of The Stone Age wordt erg gesmaakt. De samenwerking met QOTSA frontman Josh Homme bleek vruchtbaar. Op 'Bubblegum' was zijn invloed zowel op de productie als op de songs duidelijk hoorbaar. 'Blues Funeral' brengt Lanegan opnieuw naar Europa. Op vrijdag twee maart staat hij in Trix. Tickets voor dat concert kunnen hier gekocht worden.