'Old Ideas' zal tien nieuwe nummers bevatten, waarvan enkele al live gebracht werden. Dat nieuws bevestigde Cohen zelf tijdens een Spaanse prijsuitreiking waar hij de Principe de Asturias Prijs voor literatuur kwam ophalen.

Voor de 77-jarige Cohen is het intussen al zijn twaalfde studioalbum, maar wie dacht dat schrijven hem nu makkelijker afging, is mis. Tijdens de ceremonie vertelde hij daarover het volgende aan de aanwezige journalisten: "Als je schrijft, ben je altijd een beginneling. Telkens ik mijn gitaar vastneem en voor een blanco vel papier ga zitten, moet ik van nul beginnen. Het is een strijd."

Een van die nieuwe nummers dat mogelijk op 'Old Ideas' kan verschijnen, heet 'Feels So Good'. Beluister het hieronder. (TS)

'Old Ideas' zal tien nieuwe nummers bevatten, waarvan enkele al live gebracht werden. Dat nieuws bevestigde Cohen zelf tijdens een Spaanse prijsuitreiking waar hij de Principe de Asturias Prijs voor literatuur kwam ophalen. Voor de 77-jarige Cohen is het intussen al zijn twaalfde studioalbum, maar wie dacht dat schrijven hem nu makkelijker afging, is mis. Tijdens de ceremonie vertelde hij daarover het volgende aan de aanwezige journalisten: "Als je schrijft, ben je altijd een beginneling. Telkens ik mijn gitaar vastneem en voor een blanco vel papier ga zitten, moet ik van nul beginnen. Het is een strijd." Een van die nieuwe nummers dat mogelijk op 'Old Ideas' kan verschijnen, heet 'Feels So Good'. Beluister het hieronder. (TS)