Hiphopper Jay-Z is klaar met zijn huiswerk. De langverwachte langspeler met de bizarre titel 'Magna Carta Holy Grail' komt uit op 4 juli, Independence Day in de Verenigde Staten. Dat onthulde een commercial tijdens de NBA-finals.

In het promofilmpje verscheen de hiphopper in het gezelschap van topproducers Pharrell Williams, Swizz Beatz, Timbaland en Rick Rubin die zich onlangs ontfermde over 'Yeezus', de nieuwe van collega-rapper Kanye West. Fans kregen ook al een eerste indruk van de gloednieuwe nummers.

In de aanloop van de nieuwe Jay-Z lanceert electronicagigant Samsung een applicatie die een unieke blik werpt op de making of van het album, met persoonlijke verhalen. De app is vanaf 24 juni beschikbaar. Op 4 juli zal 'Magna Carta Holy Grail' 72 uur lang exclusief verkrijgbaar zijn via deze app. De eerste miljoen gebruikers kunnen het album gratis downloaden. Daarna ligt het album wereldwijd in de winkelrekken.

De deal met Samsung levert de rapper 20 miljoen dollar op. (DB)

Hiphopper Jay-Z is klaar met zijn huiswerk. De langverwachte langspeler met de bizarre titel 'Magna Carta Holy Grail' komt uit op 4 juli, Independence Day in de Verenigde Staten. Dat onthulde een commercial tijdens de NBA-finals. In het promofilmpje verscheen de hiphopper in het gezelschap van topproducers Pharrell Williams, Swizz Beatz, Timbaland en Rick Rubin die zich onlangs ontfermde over 'Yeezus', de nieuwe van collega-rapper Kanye West. Fans kregen ook al een eerste indruk van de gloednieuwe nummers.In de aanloop van de nieuwe Jay-Z lanceert electronicagigant Samsung een applicatie die een unieke blik werpt op de making of van het album, met persoonlijke verhalen. De app is vanaf 24 juni beschikbaar. Op 4 juli zal 'Magna Carta Holy Grail' 72 uur lang exclusief verkrijgbaar zijn via deze app. De eerste miljoen gebruikers kunnen het album gratis downloaden. Daarna ligt het album wereldwijd in de winkelrekken.De deal met Samsung levert de rapper 20 miljoen dollar op. (DB)